ODDAJE

Banner11_2ok

DOPOLDNE NA GOLICI

Oddaja Dopoldne na Golici je oddaja gledalcev. Domači obrazi Golice nas razvajajo z razvedrilnimi in koristnimi vsebinami, zanimivimi rubrikami, različnimi gostovanji zanimivh glasbenikov in ostalih gostov. Prav tako sledijo željam gledalcev vseh starostnih skupin in jih crkljajo z izpolnjevanjem glasbenih želja. V večurnem živem in dopoldanskem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan med 10.30-13.15 se prepleta studijski del z aktualnimi informaciji iz sveta glasbe, odlična glasba in pestra druščina. Ljubica, Martina ter Dejan vas nestrpno pričakujejo vsako dopoldne.
 
 
 
 

Z GOLICO NA VESELICO

Z Golico na veselico je sinonim za dobro glasbo in prijetno družbo Znani obrazi iz sveta narodnozabavne glasbe nas razvajajo z uspešnicami, ki pišejo zgodovino slovenske muzike. Vsako soboto vas gostitelj večera Lovro Sadek povabi v svoje goste, da se poveselite ob zanimivih pogovorih, izbranih gostih ter izvrstni glasbi. Bodite z nami vsako soboto ob 20.00 samo na Golica tv.

KONCERTNI VEČERI

Koncertni večeri so prisotni na Golici vsako soboto ob 20.00, kjer s pomočjo obletnic in prazovanj priljubljenih ansamblov v objektiv ujamemo najlepše trenutke iz koncertov in različnih dogodkov. Bodite na tekočem in bodite del velikih koncertnih večerov tudi vi. Za vas predvajamo le najboljše med najboljšimi.

SVET NARAVE

Oddaja Svet narave je namenjena izobraževanju gledalcev na področjih zdravja, boljšega počutja in zdravega načina življenja s pomočjo strokovnjakov iz različnih področij. V posamezni oddaji, ki je na sporedu ob nedeljah in sredah v živo se osredotočimo na določeno tematiko, ki je aktualna in pomembna za gledalce. V oddaji so predstavljene smernice za bogatejše, srečnejše in bolj zdravo življenje. Spoznavamo izdelke in storitve, ki izboljšujejo življenje in ga ustvarjajo udobnejšega. Gledalci s svojimi predlogi, pripombami in vprašanji pripomorejo k soustvarjanju oddaje, saj je omogočena klicna linija skozi celotno oddajo, ki poteka v živo.
V ŽIVO