ZA PRAVO LJUBEZEN SE MORAMO BORITI

6891
Pred nekaj dnevi so Poskočni muzikanti navdušili z novim videospotom za skladbo Ne veš, za katero je besedilo in glasbo napisal Blaž Švab. V nekaj dneh je dosegel skoraj 70.000 ogledov. 
Videospot je delo produkcijske ekipe televizije Golica. Svojo ustvarjalnost je tudi tokrat pokazal njihov Martin Juhart, ki je poskrbel tako za aranžma skladbe kot tudi scenarij videospota, poleg režiserja Dejana Baboška.
Kar 3 dni so se potikali po Sloveniji in pridno snemali. Videospot je bil velik zalogaj, a ravno zato je res nekaj posebnega.
Dosedanji odzivi so odlični, predvsem mnogi pravijo, da jih zgodba gane in se ob ogledu zlahka zjočejo. Enako se je zgodilo tudi naši mojstrici ličenja Sandri, ki se nikoli ne boji pokazati svojih čustev. Ko je videla končni izdelek, je jokala kot mali otrok.
Fantje so se prelevili v prave gospode in marsikatera mama si jih je zaželela za svojega zeta. Kljub temu, da nam niso tako znani kot izvajalci umirjene in romantične glasbe, lahko potrdimo, da se v teh vodah odlično znajdejo.
Ljubezen je včasih zapletena, a če gre za pravo, vedno najde pravo pot.
Barbara Pirh

Komentarji