Za nami še en Veseli ponedeljek

824

Ker je naša Ljubica žal zbolela, je vlogo voditelja začasno prevzel vedno navihani Iztok Gartner, ki je v goste poleg ansambla Me tri do polnoči povabil še Fredija Milerja, s katerim sta predstavila svojo novo pesem Hec v naravi.

Ansambel Me tri do polnoči, ki ga kot veste sestavljajo zelo luštne sestre Kadilnik, je v slovenski narodnozabavni prostor prinesel precej svežine in zvrhan koš pozitivne energije. Punce so včeraj v Grosupljem, v Life Cafeju, na sedežu Radia Zeleni Val, dokazale, da so zares odličen ansambel, ki nima nobene težave z igranjem in prepevanjem v živo, kar za mnoge druge glasbenike večkrat seveda predstavlja pretežek zalogaj. Njihove pesmi, ki jih boste že v soboto zvečer na koncertu v Slovenskih Konjicah lahko kupili na prvi zgoščenki, gredo res hitro v uho, Mihaela, Katja in Veronika pa jih tudi v živo, kot smo že dejali, izvajajo več kot izvrstno.

Večer je minil kot namazan, saj so punce zelo zgovorne in zabavne, kar pomeni, da so bile brez težav kos našemu Iztoku, ki je potem na oder povabil še svojega prijatelja Fredija Milerja in svoji dve plesalki Nastjo Gregurič in Megi Knuplež ter samo za gledalce Golice premierno predstavil še pesem Hec v naravi.

Veseli ponedeljek je oddaja, ki je pregovorno dolgočasne in sive ponedeljke spremenila v super družinsko zabavo, kar nas zelo veseli, saj vam vedno znova z velikim veseljem popestrimo začetek tedna.

 

Komentarji