WERNER TAM NEKJE RAZMIŠLJA LE O ENEM

2565

Werner je ponovno poskrbel za pristna čustva svojega zvestega občinstva. Včeraj na televiziji Golica premierno predstavil videospot za skladbo Tam nekje, ki jo je zapel skupaj s Klapo Lavanda. Njegova glava misel v življenju je zagotovo ljubezen, ki jo rad deli tudi z drugimi. 

Po dolgem času je Werner ustvaril nekoliko bolj umirjeno melodijo, zelo čutno pesem, ki jo je res začutil. Povedal je, da se je imel s snemalno ekipo televizije Golica na terenu čudovito, kljub temu, da je bilo precej naporno. Omenil je tudi anekdoto, da je nastal nepredviden kader, ker je pred kamero skočil pav in razprl svoje perje v vsem svojem sijaju. To se je vsem zdelo zelo lepo in se niso prav nič pritoževali nad njegovo samovoljo.

Tik pred odhodom na Maldive želi to pesem čim bolje predstaviti ljudem širom Slovenije, potem pa bo lahko tri tedne počival in si nabral novih moči za prihajajoče koncerte. Že 19. leto zapored pripravlja veliko turnejo po Sloveniji, ki je ne smete zamuditi.

Hvaležen je svoji zvesti publiki, ker je tako čutna in ljubeča, saj mu to da največ energije, da pridno ustvarja naprej.

Videospot je nastal pod taktirko Dejana Baboška, v spotu pa je zaigrala tudi Patricija, hči Aleksandre Popovič, ki je poskrbela tudi za poslikave obraza.

Poglejte videospot, mi pa vam obljubljamo, da vas ne bo razočaral.

 

Barbara Pirh

Komentarji