Volitve 2017

VOLITVE ZA PREDSEDNIKA RS 2017 – PRAVILA GOLICA TV

Golica TV d.o.o. v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila glede predstavitve kandidatov na drugem krogu volitev za predsednika Republike Slovenije, ki bodo v nedeljo, 12. novembra 2017.

V času predvolilne kampanje, ki se bo končala 10. oktobra opolnoči, bo Golica TV glede načina, obsega in vsebine predstavitvenih prispevkov skladno z uredniško politiko in profesionalnimi standardi v novinarskih v prispevkih zagotovila objektivno in uravnoteženo predstavitev predvolilne kampanje za predsednika Republike Slovenije.

Golica TV bo kandidatom omogočila predstavitveni intervju v televizijskem studiu ali na lokaciji, ki jo bo izbral naročnik sam.

Predstavitveni intervju v dolžini 30 minut z enim glasbenim premorom bo na sporedu ob delavnikih ob 11h in dvakratno ponovitvijo, isti dan ob 20h in naslednja ponovitev na dogovorjeni dan ob 20h.

Zakup in datum oddaje je potrebno rezervirati vsaj 4 dni pred dnevom objave. Velja načelo, da Golica TV potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik.
Naročene oddaje bodo jasno zvočno in vizualno označene, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje.

Cena zakupa predstavitvenega intervjuja je 2.500€ + DDV.

Ugovore zoper morebitne nepravilnosti pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorni urednik Golica TV Sebastijan Artič. Pravila so objavljena na www.golica.si

Kontaktni elektronski naslov Golica TV v času predvolilne kampanje je volitve@golica.si.