Veseli svatje v službi domovine

576

Prejšnji teden so čedalje bolj priljubljeni Veseli svatje poskrbeli za video podobo svoje nove pesmi z naslovom Kje gori. Tudi tokrat so si celotno zadevo zamislili nekoliko neobičajno in izvirno, kar postaja njihov zaščitni znak. 

Verjetno se spomnite, da so Veseli svatje s precej nenavadnim in svežim pristopom presenetili že pri videospotu za skladbo Ne dam srca, ki so ga posneli v železarni Štore. In to kar med delovnim časom, da ne bo pomote. Teklo je stopljeno železo, temperature pa so se, tudi po zaslugi simpatične pevke Anite Kadenšek, dvigovale krepko prek tisoč stopinj celzija. Zato se ne čudimo, da ima videospot že skoraj dva milijona ogledov, kar je fenomenalna številka.

Pevka Anita Kadenšek, ki je okoli paradirala kot Sophia Loren v najboljših letih, je bila nad svojimi vojaki zelo navdušena.

Za najnovejšo skladbo Kje gori so si fantje izbrali podobo vojakov. Ali kot je malo za šalo, malo zares, povedal njihov vodja Blaž: “Kljub temu, da sami nismo služili vojaškega roka, smo mnenja, da ta vzgoja in disciplina ne bi škodila današnjim mlajšim generacijam. No, vsaj za en dan smo tudi mi postali vojaki in okusili trdo roko. Tako bomo v prihodnje še lažje kos naši Aniti.”

Vedno zgovorna in navihana Anita mu seveda ni ostala dolžna in je dejala: Fante sem prvič videla v vojaških oblačilih in ugotovila, da v njih noro dobro izgledajo. Tudi sama sem se preizkusila v nekaj vojaških veščinah. Spoznala pa sem, da je najbolje, kar lahko naredim za slovensko vojsko, da jim pač zapojem.”

Videospot za skladbo Kje gori, boste lahko na TV Golica videli že v prihodnjih dneh.

Če Anito zdaj tudi zasebno vznemirjajo vojaki in bo od svojega partnerja zahtevala, da se pred skokom v posteljo obleče v vojaška oblačila, pa zaenkrat še nismo uspeli izvedeti.

Do takrat pa uživajte v uspešnici Ne dam srca.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji