Veseli ponedeljek

9883

VESELI PONEDELJEK

vsak ponedeljek

20.00-22.00

Veseli ponedeljek je oddaja, ki je namenjena izključno zabavi pred malimi televizijskimi ekrani. Ob igranju ansamblov v živo bodo uživali vsi ljubitelji narodnozabavne glasbe, predvsem pa glasbeniki in občinstvo na samem snemanju oddaje.
Gre za oddajo, kjer ansambli igrajo izključno v živo. Posebnost oddaje je ta, da si ansambli seznam zaigranih skladb ne izbirajo sami, ampak jih izbirajo posamezniki, ki jih vedno nasmejana voditeljica Ljubica povabi pred mikrofon. Z roko v roki Golica tv oddajo Veseli ponedeljek, ustvarja z Life Cafe-jem in radijem Zeleni val preko katerih valov oddajo lahko poslušajo tudi poslušalke in poslušalci. Vsak ponedeljek je torej fletna oddaja, kjer je potrebno biti kot muzikant izredno gumijast, kajti nikoli se ne ve kakšne so želje poslušalcev in gledalcev. Veliko muzikantov se je že preizkusilo iz kakšnega testa so. Med drugim so z nami prepevali in igrali Petka, Krjavelj, Poskočni miuzikanti, Veseli Dolenjci in mnogi drugi. Naj bo ponedeljek zvečer ob 20.30 tudi za vas VESELI PONEDELJEK.

Za ogled oddaje v živo pokličite 01-7860-405, ali se enostavno kar pripeljite na naslov Taborska 38d, Grosuplje, kjer vas vabijo na najboljšo posrežbo in zabavo v mestu ob ponedeljkih zvečer.

Komentarji