Veseli ponedeljek z Jurčki

534

V torek ob osmih zjutraj vas vabimo na ogled oddaje Veseli ponedeljek, kjer bomo gostili člane zasedbe Jurčki. Zabavno bo, obljublja voditeljica Ljubica, zato navijte uro in nas nikar ne zamudite. 

Ansambel Jurčki prihaja iz Butajnove nad Horjulom. Njihovi začetki segajo v leto 2003, ko so na veselici in gobarski razstavi, s pomočjo napovedovalke Saše Pivk Avsec, dobili ime Jurčki. Izdali so tri zgoščenke in se udeležili vseh pomembnejših festivalov, kjer so prejeli  kar nekaj nagrad, kar jih navdaja s ponosom in daje zagon za ustvarjanje kvalitetne glasbe. Njihova posebnost so  zasebne zabave, kjer poskrbijo za celoten animacijski program z vodenjem, igricami, skeči in s svojim šov programom. Poleg narodnozabavne glasbe igrajo tudi zabavno glasbo, kamor sodijo slovenske, dalmatinske, hrvaške, angleške in nemške skladbe. Igrajo različne zvrsti, od popa, rocka in twista, do rock’n’rolla, če je treba. Največ nastopajo po Sloveniji, radi pa se odzovejo tudi povabilom iz tujine, kar pomeni, da so že večkrat gostovali v Nemčiji, Avstriji, Franciji in Švici.

Jurčki imajo za sabo bogato zgodovino nastopanja tako pri nas kot v tujini.

V torek ob osmih zjutraj bo vedno nabrita Ljubica tako gostila Jureta Jurjevčiča (harmonika, klaviature, vokal), Boštjana Jurjevčiča (bas kitara, tuba bariton, kontrabas, vokal), Tomaža Sečnika (kitara, električna kitara, klavirska harmonika, vokal) in Tadejo Lončar (vokal). Skupino simpatičnih Jurčkov, ki zagotavljajo super oddajo in še boljšo zabavo.

Prikupna pevka Tadeja zelo rada nastopa s svojimi Jurčki.

Komentarji