Veseli ponedeljek: Ansambel Poljanšek

528

Pa jo imamo, novo sezono priljubljene oddaje Veseli ponedeljek, ki jo znova vodi, organizira in pripravlja enkratna Ljubica Špurej Jazbinšek.

Prav imate, včeraj zvečer smo se dobili v Life Cafeju Grosuplje, na sedežu Radia Zeleni val, ki skupaj z Golico prenaša oddajo Veseli ponedeljek,  kjer smo novo sezono pričeli z odličnim Ansamblom Poljanšek. Drži, fantje so se združili na pobudo legendarnega Rudija Poljanška, očeta mladega Sandija, ki sedaj skupaj s tremi prijatelji, Mihom, Markom in Borisom, prepeva v pomlajenem Ansamblu Poljanšek. Oče je na svojega sina seveda zelo ponosen, saj njegov ansambel več kot uspešno nadaljuje in nadgrajuje družinsko tradicijo.

Sandi Poljanšek je v svojem ansamblu zbral same super muzikante in simpatične fante.

Kot vedno čudovita in v prekrasno vijolično obleko napravljena Ljubica je Poljanške povabila tudi zavoljo tega, ker so odlični glasbeniki in pevci, kar je seveda predpogoj za sodelovanje v oddaji Veseli ponedeljek, kjer je treba prepevati v živo. Gledalci so izvedeli vse tisto, kar jih je zanimalo, Ljubica pa je pogovor vodila suvereno in zabavno kot to zna samo ona.

Ljubica je bila čudovita kot vedno.

Večer je minil kot bi trenil, pregovorno sivi in dolgočasni ponedeljki pa so znova dobili poseben čar. Na tem mestu se moramo seveda zahvaliti tudi naši tehnični ekipi, ki je skrbela, da je šlo vse kot po maslu. In naši krasni maskerki Sandri Puhar, ki je poskrbela, da so bili fantje pred kamero lepi kot slika.

Ko se mudi, naša Sandra kot za šalo polepša dva moška istočasno.

Veseli ponedeljek bo z vami vsak ponedeljek ob 20. uri zvečer, tisti, ki ste zamudili včerajšnjo premiero druge sezone, pa lahko napako popravite že to soboto, ko bodo na Golici predvajali ponovitev.

Napisal: Iztok Gartner

 

 

Komentarji