Vabljeni na Harmonika Ski Opening 2017!

445

Dragi naši bralci in gledalci, prisrčno vabljeni v Kaprun in Zell am See na najbolj odmeven narodnozabavni smučarski dogodek v tem delu Evrope. Na Harmonika Ski Opening, ki ponuja nepozabno priložnosti za narodnozabavne navdušence in ljubitelje sanjske smuke, ki se bodo smučali na ledeniku Kitzsteinhorn Kaprun in na smučišču Zell am See. Pohitite s prijavami, da ne zamudite edinstvenega doživetja.

Kaprun je ena od najbolj priljubljenih smučarskih destinacij v Avstriji. V Sloveniji Kaprun poznamo predvsem po ledeniku Kitzsteinhorn, ki mu pri nas rečemo kar Kaprun. V neposredni bližini Kapruna je še eno veliko smučarsko središče Zell am See. Zato se celotna smučarska regija imenuje Zell am See – Kaprun.

Ker želimo smučarske užitke popestriti z dodatnim dogajanjem, smo skupaj z ekipami vodilnih narodnozabavnih medijev v regiji, slovenske Golica TV in avstrijske FOLX TV, pripravili zabavni in animacijski program, ki bo trajal kar štiri dni in tri noči. Poimenovali smo ga Harmonika Ski Opening, saj želimo združiti ljubitelje smučanja in ljubitelje narodnozabavne glasbe. Da bo pestro in veselo, bomo vsak dan popestrili z voditelji programa, didžeji in seveda ansambli slovenske in avstrijske domače scene. Slovenske navdušence bo zabaval popularni Ansambel Zaka pa ne, kjer prepeva Ljubica Špurej Jazbinšek, zvezda šova Znan obraz ima svoj glas, avstrijske prijatelje pa bomo zaupali enkratni skupini Die Elchos.

Razlogov, da se udeležite Harmonika Ski Openinga je seveda ogromno.

Pa naj naštejemo samo nekaj najbolj očitnih in privlačnih:

  • Garantirano smučanje na ledeniku Kaprun Kitzsteinhorn na do 3.200 m nadmorske višine.
  • 2 ali 3-dnevna smučarska karta za celotno področje Zell am See, Kaprun, Kitzsteinhorn ledenik.
  • Namestitve v vasi Kaprun.
  • Animacija z voditelji.
  • 1. večer spoznavna zabava v popularnem BAUMBAR.
  • 2. večer zabava v BAUMBAR z DJ-em in slovenskim ansamblom Zaka pa ne.
  • 3. večer zabava v popolnoma novem baru Die SCHNEIDERAI s slovenskim DJ-em in avstrijskim ansamblom Die Elchos.
  • Vsak dan organizirane Apréss ski zabave v Kaprunu.
  • Animacija ob in na smučišču.

To so razlogi, ki se jim enostavno ne morete upreti. In smučarsko narodnozabavni dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi!

Za konec pa še nekaj besed o zelo ugodnih finančnih zadevah.

Samo za vas smo uredili možnost plačila na 12 obrokov, kar pomeni, da vas mesečni strošek pride le 19 evrov na osebo. Skupna in zelo ugodna cena 228 evrov namreč zajema vstopnico za smučišča, namestitev v apartmajih in možnost vstopa na vse zabave in ogled animacijskih programov ter koncertov.

Poleg te ponudbe, pa smo vam pripravile še:
-penzione z zajtrkom za 21 evrov na mesec, ali 252 evrov na osebo
-hotele s tremi zvezdicami s polpenzionom od 24 evrov na mesec, ali 288 evrov na osebo
-hotele s štirimi zvezdicami s polpenzionom in wellnessom od 33 evrov na mesec, ali 396 evrov na osebo

Se vidimo! Nepozabno bo!

 

 

Komentarji