Uspešno izpeljan promocijski koncert ansambla Žarek

646

Ob izidu prvega glasbenega projekta je velenjski ansambel Žarek pripravil kuncert, po njem pa začenjajo še s promocijo skladbe ‘Stopi malo bližje’.

25.marca so v Kulturnem domu Velenje pripravili koncert, na katerem so skupaj z glasbenimi prijatelji, predstavili skladbe z njihove prve zgoščenke “Ujemi žarek“. Na koncertu so premierno izvedli novo polko “Stopi malo bližje”, za katero je melodijo ustvarila harmonikarica ansambla Ana Kontič, besedilo in aranžma pa Vera Šolinc.

“Odzivi na koncert so fantastični. Veseli smo, da nam je projekt uspel, obenem pa smo dosegli naš cilj – napolniti dvorano in gledalce razvedriti ter nasmejati. Še enkrat gre iskrena zahvala prijateljem, družini, nastopajočim, sponzorjem, predvsem pa odlični publiki, ki je bila s svojo dobro voljo pika na i.Trenutno smo še v fazi počitka in mirovanja, nato pa… kdo ve. Glede na to, da so bili tako lepi odzivi gledalcev za nas pravo presenečenje, se morda naslednje leto ponovno vidimo. Mogoče celo na večjem odru,” so še povedali  Žarek.

Komentarji