Tanja Žagar ljubi barabo

493

Tanja Žagar nas v novem videospotu za pesem Baraba močno provocira in se dela norca ravno iz stvari, s katerimi je zadnje mesece dvigovala največ prahu. 

Da Tanja Žagar kljub visoki nosečnosti ne počiva, je znano. Da je pravkar izdala videospot za pesem Baraba, ki kar poka po šivih od podobnosti iz njenega resničnega življenja, pa je sila aktualna novica.

Pa gremo lepo po vrsti. Tanja ima v videospotu na avtu in okoli pasu napis “bad girl”, torej, slaba punca, kar je asociacija ne njeno nosečnost, katero je skrivala in potem zamolčala še očeta svojega otroka. Ker naj bi bil to njen menedžer Miki Šarac, ki naj bi zapustil ženo in otroke, je torej ta “bad girl” imidž več kot upravičen.

Gremo dalje. Tanja prepeva, kako se je zagrela za barabo in kako je nora na take vrste moške. Če je Šarac v javnosti obveljal za barabo, ker je zapustil ženo in otroke, potem Tanja seveda prepeva o njemu, mar ne. Pogumno in zabavno besedilo, vsekakor.

In pozor, moški, v katerega se zagleda Tanja, je močno starejši od nje. Lahko bi ji bil dedek, ne samo oče. In spet smo pri podobnosti iz njenega resničnega življenja, mar ne.

Malce neokusno, če smo iskreni, pa brez zamere do starejših moških.

Kakorkoli že, Tanja Žagar je mojstrica za dvigovanje prahu in za ideje za naše članke. Če pomislimo, bi lahko kandidirala tudi za predsednico Slovenije. Murko namreč ne bi imel šans proti njej.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji