Spomini Urške Klobučar

501

Urška Klobučar je strašno simpatična, prijazna in prijetna pevka pri Ansamblu Petra Finka. Da tudi odlično poje, vedo povedati vsi, ki so jo videli in slišali na odru. Da izžareva prav posebno energijo in karizmo, pa je ravno tako del njene zgodbe o uspehu. No, tokrat smo za vas pripravili dva zelo zanimiva delčka njenega pestrega in polnega življenja. 

Ko si Urška vzame nekaj prostega časa samo zase, rada pogleda stare družinske albume, kjer se vedno najde kaj zanimivega in prijetno nostalgičnega. Med vsemi mogočimi fotografijami, ji je v oči po dolgem času padla tista, na kateri jo pestuje njena prababica. Če boste dobro pogledali njen zadovoljen izraz na obrazu, boste takoj prepoznali odraslo Urško, ali še bolje, vam bo takoj jasno, da je fotografiji res ona, pa četudi je minilo kar precej let.

Druga fotografija je morda še bolj zanimiva, saj je v družbi gospoda po imenu Johny. No, to ni navaden Johny, to je gospod Johny. Osebni kuhar Josipa Broza Tita, ki je v Urški prepoznal Jovanko. Če prav pomislimo, se ni kaj dosti zmotil. Seveda Jovanko v najlepših in najbolj rosnih letih, da ne bo pomote.

Draga Urška, hvala za super spomine. Se še priporočamo.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji