Skupina Kvarta izgubila violino

476

Simpatičnim in luštnim članom skupine Kvarta, ki so danes v Mozirskem gaju snemali nov videospot z Borisom Kopitarjem, se je pripetila precej nerodna in zabavna prigoda z violino, ki pa so jo prebrisano rešili. 

“V scenariju je bil kader z igranjem violine, mi pa smo ugotovili, da smo jo pozabili doma. Prišlo je do nesporazuma, ki pa smo ga hitro rešili,” je začela z nasmehom na ustnicah pripovedovati Sabina Božak, temnolasa članica Kvarte. In dodala: “Na pomoč nam je priskočila ena izmed lokalnih glasbenih šol, kjer so nam za nekaj časa posodili potrebno violino.”

Je pa Kvarta zelo vesela sodelovanja z legendarnim Borisom Kopitarjem, ki mu v pesmi pomaga s večglasno spremljavo. Ideje se je domislil Rok Švab, tudi avtor glasbe, Kvartovci pa so povedali, da je Kopitar izjemno profesionalen in da je bilo snemanje z njim velik užitek.

Kot zanimivost naj povemo še to, da je Kvarta danes nastopila z eno članico manj kot ponavadi. A brez skrbi, z njo je vse v najlepšem redu, saj je svojim sotrpinom in sotrpinkam za vzpodbudo poslala fotografijo iz čezoceanskih počitnic, kjer trenutno brezskrbno uživa.

Videospot za skladbo Vse tiste jeseni bo seveda kmalu na ogled na naši televiziji.

Danes odsotna članica Kvarte uživa nekje daleč čez oceanom.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji