SKUPINA HOZENTREGARJI MEDSE SPREJELA ŽENSKO SILO

1282

Skupina Hozentregarji je pred nekaj dnevi presenetila z videospotom za skladbo “Jamice v ličkih”, ki je vse drugo, le konservativen ne. Človek mora kar dobro pogledati, da se prepriča o tem, da je omenjena skupina še vedno fantovska in da je dekle v videospotu zgolj njihov član, ki je za en dan postala skoraj čisto prava ženska. Slišali smo, da ljudje že govorijo o tem, da sami od sebe ne bi nikoli prepoznali te prevare. 

Oh, ta zaljubljenost, slepa in čisto skregana s pametjo! Izbrano osebo gledamo kot polboga in sploh ne opazimo napak. Drži? Takšna je tudi zgodba videospota “Jamice v ličkih”, za katerega je poskrbela ekipa televizije Golica.

V spotu vidite zanimiv avto – cabriolet, unikatne vijolične barve, ki je šel v prodajo menda hkrati z izidom videospota Hozentregarjev. Če je že prodan, ne vemo, lahko pa kar sami povprašate, če bi želeli poletje preživeti v stilu.

Fante boste lahko videli in slišali v živo tudi 9. junija, v Škofji Loki, na festivalu Slovenskih viž v narečju, sprejeti pa so tudi na letošnji Ptujski festival.

Glasbo za omenjeno pesem je prispeval Jožef Vidergar, besedilo pa je delo Igorja Pirkoviča.
 Barbara Pirh

Komentarji