Seksi Marjetka Voglar

567

To je ona, zelo seksi in navihana Velenjčanka Marjetka Voglar, ki ste jo lahko videli v videospotih skupine Gadi, ansambla Nemir in še kje. 

Fantje so nas zasuli z vprašanji, kdo je postavna in seksi ženska, ki nastopa v različnih domačih videospotih. Ker obvladamo sceno, smo seveda šli v raziskovalno akcijo in hitro ugotovili, da mislijo na Marjetko Voglar, na privlačno in vedno navihano lepotičko, ki ji je narodnozabavna glasba zelo blizu, zato se z veseljem odzove povabilo raznih ansamblov za nastopanje v njihovih videospotih.

Ali kot pravi sama: “Domača muzika je najboljši žur. Še posebej, ko igrajo Gadi, ki so mi všeč že nekaj časa.”

Gade so navdušile tudi njene dolge noge. Le kdo bi jim zameril.

Res je, Marjetka je svojo kariero nastopanja pred kamero začela pri Gadih. V videospotu za pesem Ne grem domov, kjer ima eno izmed glavnih vlog in upodablja jezno žensko ter zapeljivko, se pravi nekaj, kar ji je pisano na kožo, če se malo pošalimo. Fantje so bili z njo zelo zadovoljni, odlično pa se je počutila tudi Marjetka, ki je lansko leto nastopila še v videospotu ansambla Nemir z naslovom Vsaka punca rada ima.

Tudi na ta videospot ima postavna Velenjčanka super spomine: “Fantje so bili res face in na snemanju smo se močno zabavali.”

Marjetka se je v družbi fantov ansambla Nemir počutila izvrstno.

Marjetka bi rada nastopila še v večih videospotih, zato komaj čaka na nove ponudbe, saj ji to predstavlja izziv, zabavo in nove izkušnje. Ali kot je zaključila sama: “Uživam pred kamero. To mi daje posebno zadovoljstvo in energijo.”

Seksi Marjetka je rojena za nastopanje pred kamero.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji