Predstavljamo Ansambel Razigrani fantje

789

Štiričlanski ansambel Razigrani fantje prihaja iz osrčja Slovenskih Goric, kjer po njihovi zaslugi nastajajo nove in odmevajo že poznane domače viže, ki jih ustvarjajo in preigravajo vsak teden znova ter kar kipijo od pozitivne energije in dobre volje.  

Rene Gungl (bas kitara, bariton, kontrabas), Tilen Kopp (harmonika), Jure Horvat (vokal) in Uroš Dukarič (kitara in bobni) so štirje simpatični pobje, ki s svojim zvenom in melodijami skrbijo za kvalitetno glasbo in dobro zabavo. Zelo radi nastopajo na zasebnih žurkah, kjer poskrbijo tudi za celoten animacijski program z vodenjem, igricami, skeči in s svojim šov programom. Med poslušalci in oboževalci so tako znani po veseljačenju in uživanju v tem, ko v smeh spravljajo številne ljudi.

Razigrani fantje so vedno pripravljeni na razne norčije.

Fantje si želijo, da bi z dobro domačo glasbo osvojili čim širši krog poslušalcev, zato nastopajo na veselicah, porokah, koncertih, zasebnih praznovanjih in zabavah raznih podjetji ter društev. Pred kratkim so posneli svojo avtorsko skladbo z naslovom “Zato sem muzikant”, pripravljajo pa povsem svež valček.

Na Golici jim želimo obilico uspeha.

Fantje bodo kmalu izdali nov valček.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji