PELJITE MAMICO NA WERNERJEV KONCERT

2937

Bliža se dan namenjen vsem mamicam. Zaslužijo si, da imajo svoj praznik, zato je lepo, če jih vsaj na ta dan odrešite vseh skrbi in delovnih obveznosti. Odlična ideja je, da jo peljete na prijeten koncert, ki bo zagotovo balzam za njeno srce. 

Werner bo materinski dan preživel v Logatcu, in sicer na koncertu v Športni dvorani OŠ 8 talcev. Lansko leto natančno 11.marca v sklopu Gregorjevega sejma se je Werner samoiniciativno odločil, da bo kot novi občan občine Logatec naredil nekaj za svoj kraj, saj se v Logatcu počuti več kot odlično in so ljudje njega in družino izjemno lepo sprejeli. Ker vemo, da država vedno reže na vseh straneh, žal tudi pri otrocih (nimajo dovolj ustreznih pripomočkov,hrane….), je bil lani organiziran Wernerjev koncert z gosti z namenom, da se zbere čim več sredstev za šolski sklad Ježek. Šola se potem skupaj s skladom odloči za kaj jih bo porabila oz. kaj otroci v tistem trenutku najbolj potrebujejo. Koncert je bil izjemno dobro obiskan, obiskovalci so bili skromno rečeno navdušeni. Lani so Wernerju in organizacijski ekipi na pomoč priskočili Občina Logatec in gospod župan Berto Munda, Komunala Logatec, gasilci iz Logatca,Varovanje Logatec in drugi. Stroški so seveda nastali kljub temu, da so dobili dvorano brezplačno, prav tako tudi varovanje, plakate. Od vsake prodane vstopnice so namenili 3 eur v šolski sklad Ježek in na koncu zbrali 1809 eur. S tem denarjem je šola kupila poligone za telovadnico, ki otrokom polepšajo športne aktivnosti.

Letos ima šola že plan za kaj bo sredstva namenila. Pripravili bodo tende na zunanjem igrišču, da otrokom ne bo tako vroče in bodo imeli senco, s tem pa bodo več časa preživeli na svežem zraku.

Na koncertu, ki bo to soboto, bo premierno predstavljena tudi skladba “Tam nekje”, ki jo bo izvajal Werner skupaj s Klapo Lavanda.

 

 

Barbara Pirh

Komentarji