Odštekani Tadej Merčnik

1283

Tadej Merčnik, član ansambla Klapovuhi, se je pred kamero že rodil. Kot majhen deček je nastopal v raznih oddajah in zabaval ljudi, zdaj pa je seveda član popularnega ansambla, kjer nadaljuje svojo norčavo kariero.

Kdor pozna Tadeja Merčnika, zelo dobro ve, da je vedno pripravljen za šale in razne norčave potegavščine. To je njegov zaščitni znak že od malih nog, tak je tudi takrat, ko ne nastopa in ko se kamere ugasnejo. S svojimi Klapovuhi pridno nastopa, snema videospote in ustvarja nove pesmi, skratka, kariera se mu je obrnila tako, kot si je želel.

Tadej se je za potrebe nastopa našemi tudi v Borata.

Nastopi Tadeja Merčnika so vedno nekaj posebnega. Preoblači se v razne like, zganja norije, prepeva in igra na inštrumente. Dekleta ga imajo rade, mame se mu smejijo, babice pa se seveda križajo. Tadej je unikat. Strašno simpatičen poba, ki mu energije ne zmanjka niti takrat, ko leže v posteljo.

Tadejev mlajši brat Florjan je prav tako navihan.

Koncert Klapovuhov je vedno izvirno, sproščeno in zabavno doživetje. Še posebej, ko enkrat na leto priredijo veliko zabavo za svoje oboževalce in prijatelje. Družinski ansambel, pravzaprav. Polni elana, volje in energije za nove in nove uspehe.

S Klapovuhi ni nikoli dolgčas.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji