Nova pesem ansambla Igor in zlati zvoki ‘Reci mi’

643

Ansambel Igor in zlati zvoki  že 26. leto razveseljuje ljubitelje domače glasbe doma in v tujini. Po lanskoletnih nastopiih in drugih aktivnostih, ki pritičejo srebrnemu jubileju, se je zopet podal v studio in začel snemati nove skladbe. Nastalo je nekaj zanimivih instrumentalnih skladb, ki so že objavljene (Valček za naju, Polka na vrtiljaku). So v klasičnem narodnozabavnem stilu, na katerega prisegajo ljubitelji narodnozabavne glasbe iz 60.tih in 70.tih let.

Najnovejša vokalna skladba je valček “Reci mi”, za katerega je Igor Podpečan poleg glasbe napisal tudi besedilo. Melanholična melodija z bogatimi harmonijami in ljubezenska tematika- na malce drugačen način, kot smo vajeni. Valček je občuteno zapela solistka ansambla Jelka Hafner.

Pred kratkim je ansambel posnel tudi videospot za skladbo- v čudovitem ambientu Škofjeloškega gradu z okolico. Spot je režiral Bogdan Zalokar.

Sicer pa ansambel Igor in zlati zvoki pridno nabira nove pojubilejne kilometre- tako pri nas, kot na tujem: veselice, koncerti, nove skladbe.

Komentarji