Nastja Gregurič, lepotica, ki jemlje dih

669

To je ona, seksi, privlačna, karizmatična, navihana, očarljiva in elegantna Nastja Gregurič, zlatolasa Celjanka in zvezda prihajajočega videospota Mini bikini, ki ga je z Ansamblom Polanski zvoki posnel mladi in talentirani harmonikar Mark Tivadar. 

Lepa Nastja pleše že od tretjega leta starosti, svojo strast pa kaže na številnih nastopih širom Slovenije, kjer dela kot vrhunska plesna animatorka. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana varstvoslovka, kar pomeni, da ni samo osupljiva lepotička, ampak tudi zelo inteligentna ženska. Obožuje živali, ki jim rada pomaga, če se le da, zato ni čudno, da je na faksu napisala diplomo na temo živalske policije.

Nastja Gregurič bi lahko kot za šalo postala čisto prava hollywoodska zvezda.

Čudovita Nastja Gregurič pleše že od tretjega leta starosti.

Nastjo, ki je tudi mamica dveh čudovitih sinov Marvina in Krisa, zanima tako imenovani šovbiznis. Nadvse uživa v plesnih nastopih, rada bi igrala v filmu, vodila televizijske oddaje in snemala videospote. No, to zadnje ji je pravkar uspelo, saj so jo Mark Tivadar in Polanski zvoki izbrali za glavno zvezdo svoje skladbe Mini Bikini.

Ali kot nam je o svoji zanimivi izkušnji povedala sama: “Mark je mlad glasbenik. Simpatičen, prijazen, malce sramežljiv (smeh). Takoj sem sprejela ponudbo in uživala v snemanju videospota. Odšli smo na več lokacij po slovenski obali, že prvi prizor pa nam je popestril dež, saj se je ulilo kot iz škafa.

Le kdo bi se tako seksi punce branil za svoj videospot.

Nastja Gregurič za vse svoje stajlinge skrbi sama in je prava kameleonka.

Nastja je, kot smo že povedali, velika zagovornica pravic živali in vedno znova poziva ljudi, da naj živali spoštujejo in jim pomagajo, če le lahko. Na Golici ta njena prizadevanja več kot pozdravljamo in jo zelo spoštujemo, da ji ni vseeno.

Videospot za pesem Mini Bikini bo luč sveta zagledal kmalu, Nastja pa seveda komaj čaka, da vidi, kako se je odrezala kot igralka.

Prepričani smo, da je bila odlična.

Nastja nam ni hotela izdati, ali v videospotu nosi mini bikini.

V rdeči obleki Nastja zavrti glavo tudi najbolj zahtevnim moškim.

Napisal: Iztok Gartner

 

 

Komentarji