Murnovanje uspelo!

426

Res smo veseli in ponosni, da so naši fantje, naši super simpatični in navihani Murni, v soboto kljub slabem vremenu več kot uspešno izpeljali Murnovanje, svojo prvo veliko zabavo, koncert, izdajo zgoščenke in predstavitev novega videospota. Enkratni pobje, res. 

Murni so se projekta lotili zelo predano, zagnano in profesionalno. Povabili so nekaj znanih glasbenih gostov in prijateljev, med katerimi velja omeniti njuna mentorja Vero Šolinc in Aljošo Černelča, citrarko Jasmino Levičar in harmonikarja Braneta Klavžarja ter Tineta Lesjaka. Pa seveda tudi humorista Štamperlovega Pepija in voditelja Tino Gunzek in Primoža Forteja. Pester nabor, ni kaj. Čestitke.

Murnom so se na odru pridružili tudi Šentjurski muzikantje.

Murni, ki jih poleg bratov Elvisa in Denisa Govediča, sestavljata še Miha Bantan in Miha Gunzek, so res enkratni fantje. Prava svežina na naši narodnozabavni sceni. Njihove zabavne polke gredo ljudem takoj v ušesa, njihovi videospoti pa zabavajo poslušalce širom Slovenije. Na Golici smo resnično zadovoljni in ponosni, da zmagovalci našega šova Glasbeni skavt delajo tako dobro in prepričljivo kariero.

Murni, zvezde sobotnega večera v Cerovcu.

Kot smo že omenili, so Murni v soboto predstavili tudi videospot za pesem Brata, ki je še ena odlična, zabavna in življenjska polka, ki še kako drži v marsikateri družini. Za Murne pa še posebej zanimiva zaradi dejstva, ker sta Denis in Elvis brata tudi v resnici.

In tukaj je obljubljeni videospot, ki ga je seveda posnela naša ekipa.

Murnovanje je torej več kot uspelo, fantom pa še enkrat iskreno čestitamo in komaj čakamo na Murnovanje 2018.

Ali kot pravijo sami: “Mur mur murnčki. Mur mur murnčki.”

Napisal: Iztok Gartner

Foto: Miran Salobir

 

 

Komentarji