MURNI PRVIČ PRED OLTAR!

203

Skupina Murni je v zakonski stan oddala harmonikarja Elvisa Govediča, ki je pred kratkim postal tudi očka sinku Ožbeju.

Elvis Govedič, vodilni član ansambla Murni je kot prvi član zasedbe skočil v zakonski stan, na veliki dan pa je izgledal še posebej zvest. Zvest – ne samo sedanji ženi, ampak tudi svoji skupini, saj se je poročil v njihovih odrskih kostumih, po katerih Elvisa in fante iz ansambla tudi najbolje poznamo.

Zakonca Govedič, maj 2019

Skupina Murni sigurno “štrli” iz vseh narodnozabavnih ansamblov po Sloveniji. Zakaj? Fantje nadaljujejo, ne samo stil, ampak tudi podobo na štentjurskem koncu znanih Šentjurskih muzikantov.  

Ansambe Murni, 2019

To, da si drugačen je na začetku glasbene kariere sigurno dvorezen meč, a se jim je po nekaj letih nastopanja drugačnost pošteno obrestovala, saj fantje večini občinstva z lahkoto sežejo do srca.
Ampak ne samo do srca poslušalcem tudi strokovnjakom na področju narodno zabavne glasbe, saj so uspešni tudi na festivalih za katere pravijo, da se jih bodo udeležili tudi letos.
Prepričani smo da tako uspešni kot so v glasbi bodo tudi v ljubezni in zakonu!
Še enkrat iskerene čestitke zakoncema GOVEDIČ za sklenjeno zakonsko zvezo in potrditev ljubezni pred vsemogočnim ter seveda  čestitke za rojstvo malega sinka Ožbeja.
https://www.youtube.com/watch?v=u4gOXbk43wI&t=6s

Komentarji