Morske razglednice: Vižarka Ana Dušica Ogrizek

589

Napočil je čas, da se v naši poletni rubriki na dopust odpravimo z Ano Dušico Ogrizek, pevko popularnega Ansambla Vižarji, ki brez sramu pove, da se ponoči, ko je sveti mir, v morju rada kopa popolnoma gola. 

“Prav ste slišali, vi poredneži,” v šali začne simpatična in prikupna Ana. In nadaljuje: “Zvečer, ko se vse umiri, le morje je glasno, ljudi ni, takrat se najde v meni pogum za nočno kopanje na samem, brez vsega.”

Navihan začetek, take imamo najraje.

“Rada se sončnim, še raje pa sedim in opazujem tisto lepo modro barvo morja ter neba,” zasanjano pove Ana, ki zjutraj obožuje vonj borovcev, glas morja in lep, miren sprehod. Pa še kako pesmico si zapoje, da morsko jutro začne z nasmehom.

Romantik, tale naša super Vižarka, ni kaj. Zelo lepo.

Ana obožuje morska jutra, kjer najde mir in dobro voljo.

Ana, ki jo njen partner vsako leto za rojstni dan pelje na Krk, v Malinsko in Njivice, kar je njegovo darilo za, kot pravi sama, “malo rakico”, je veš čas nasmejana in polna pozitivne energije, ki jo prenaša tudi po domovih za ostarele, kjer dela. “Vedno sem na uslugo ljudem potrebnih pomoči. Pa rada ima pozitivce in dobro glasbo, kar mi ne manjka tudi na morju,” pove za konec in že komaj čaka, da bo spet trda tema, da bo lahko v miru v morju zaplavala popolnoma gola in si napolnila baterije za nastope z Vižarji.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji