Morske razglednice: Privlačna Tatjana Pečko

1355

To je ona, seksi pevka Ansambla Pika si in nič manj seksi voditeljica na televiziji Petelin, kjer buri moško domišljijo. Poslovna ženska, mamica in še veliko več. Samo za vas v rubriki Morske razglednice. 

Tatjana Pečko je postavna temnolaska, ki s svojo pozitivno energijo, karizmo in navihanostjo kot za šalo začara vsakega moškega. Prav zato smo veseli in ponosni, da smo dobili njene fotografije v kopalkah in da smo jo z vztrajnim čakanjem na njen prosti čas vendarle uspeli vključiti v našo popularno rubriko Morske razglednice, kjer nam je povedala marsikaj zanimivega.

Začnimo z malce neprijetno prigodo o sončenju, zaradi katere se Tatjana še danes nerada nastavlja vročim žarkom.

“Sončim se ne preveč rada. Razlog je ta, da me je sonce enkrat tako zelo nažgalo, da sem dobesedno cvilila od bolečin. V četrtem letniku srednje šole smo šli na tridnevni končni izlet v Portorož. Nič nismo spali in samo žurali do onemoglosti. Zato sem tretji dan od utrujenosti zaspala na soncu,” začne pripovedovati Tatjana, ki se ji zdi ta prigoda danes seveda smešna, ampak takrat jo je pa precej sesula in navdala z žalostjo. “Bila sem pečena kot odojek. Hodila sem kot robot. Še pogovarjati se nisem hotela, kaj šele, da bi se me kdo drznil dotakniti. Danes se temu seveda smejim, takrat sem bila pa res boga. Vse me je bolelo in peklo. Na koncu sem se pa seveda cela olupila. Celo v ušesa,” zaključi Tatajna, ki se nam seveda zasmili in ji namenimo velik objem ter tolažbo, da lahko nadaljujemo pogovor.

Seksi črnolaska na sončenje nima prijetnih spominov, saj jo je sonce v mladosti enkrat pošteno ožgalo.

Da bi Morsko razglednico obrnili v malo bol živahno smer, Tatjano pobaramo za kakšno drugačno prigodo, pa spet nimamo sreče, saj se spomni nekega fanta, ki jo je močno razočaral.

“Prijatelj me je nekoč peljal z vodnim skuterjem in sem padla v morje, on pa tega sploh ni opazil in se peljal dalje. Kar nekaj časa je trajalo, da je opazil, da me ni in me je končno prišel iskat, medtem ko sem ga čakala v vodi vsa prestrašena.”

Niti ene lepe morske prigode, nas je zanimalo? “No, nikoli ne bom pozabila svojega prvega skoka na glavo, ali natančneje, na trebuh,” pove Tatjana, mi pa raje ne vprašamo, kako zelo jo je spet bolelo.

Čeprav se bojimo, da bo odgovor spet čuden in povezan s kako neprijetnostjo, recimo z ugrizom škorpijona ali pajka in kače, smo pogumni in vprašamo po sončenju zgoraj brez. Tatjana se navihano nasmehne in reče, da se seveda sonči brez kopalk, da pa je rada stran od radovednih pogledov. “Saj sem korajžna, ampak tako zelo pa spet ne.”

Temnolasa morska sirena se občasno sonči tudi zgoraj brez.

Kaj pa sinek in morske destinacije? “Obiskala sem ogromno letovišč na tujem, zadnja leta pa s sinom prakticirava večkrat po malem in kje bližje,” zaključi Tatjana, ki najbolj uživa na morju zjutraj ob sončnem vzhodu, ko si napolni baterije. In seveda ob večernih sprehodih, kjer je družbo dela sinko, s katerim se ponavadi ustavita v kakšnem lunaparku, kar pomeni, da se začneta zabijata z avtomobilčki.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji