Morske razglednice: Čudovita Katarina Jurkovič

849

Katarina Jurkovič je legenda naše televizije, saj je z nami že od vsega začetka. Je prvovrstna lepotica, manekenka, fotomodel, zdaj tudi mamica in seveda super voditeljica, brez katere si naših oddaj ne znamo več predstavljati. Izvolite jo v Morskih razglednicah. 

Začnimo direktno in brez dlake na jeziku. S sončenjem zgoraj brez, ki Katarini seveda ne predstavlja nobene težave, saj je pred časom v dih vzemajočih fotografijah krasila tudi Playboy. “Na morju sem ponavadi zgoraj brez, če se le da,” je začela brez sramu, in dodala: “Seveda ne brez kreme, da me ne opeče.” Poletje je njen najljubši letni čas, na morju pa bi bila več mesecev skupaj, če bi le imela čas. Ali kot pravi sama: “Celo poletje bi bila na morju, če bi šlo. Najraje se odpravim nekam, kjer ni gneče, da lahko brezskrbno uživam.”

Naši prečudoviti voditeljici Katarini Jurkovič sončenje zgoraj brez ne dela nobenih težav.

Katarina ni ravno ljubiteljica sončenja, saj raje plava in se preizkuša v raznih vodnih športih. Obožuje lepa morska jutra, večere na terasi in seveda morsko hrano, ki je obvezen del njenega dopusta.

In kakšna zanimiva prigoda? “Mogoče ta, ko sem se učila smučat na vodi in so vse moje nerodne padce posneli in slikali, kar je bilo zabavno gledali še mesece kasneje,” se spominja lepa zlatolaska, ki gre letos na morje v Dalmacijo.

Lepa Katarina uživa v morskih jutrih in večerih na terasi.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji