Mina vozi traktor, Manka pa se boji za silikone

385

Mina Pal, prečudovita voditeljica oddaje Ena po domače, je na željo naših gledalcev pripravljena storiti vse. Tudi voziti traktor, če je treba. Kako ji je šlo, lahko preverite že danes ob 20. uri. 

“Če me danes zvečer Mina povozi s traktorjem , bi vam rada povedala, da vas imam rada in da svojemu možu zapuščam vse svoje dolgove,” je začela razburjeno pripovedovati Mama Manka, ki se bolj kot za Minino, boji za svoje zdravje. “Prekleti traktor, le kdo se je spomnil, da ga pripeljemo na prizorišče in nanj posadimo Mino, ki še tovornjaka ne zna voziti,” doda Manka, ki si je za današnjo oddajo zavarovala prsi za milijon evrov. “Najprej prsi, potem pa kultura,” ni in ni hotela odnehati. “Kaj če jih rukne in bodo ven popadali vsi silikoni, saj bo Borisa še kap,” čveka in čveka vedno odštekana Manka, ki smo jo komaj pomirili in ji zagotovili, da bo vse v najlepšem redu.

Mama Manka se boji, a ji bo Mina s traktorjem poškodovala silikone v prsih.

Mina se seveda samo smeji, saj Manki ni povedala, da je pridno vadila vožnjo s traktorjem in je več kot prepričana, da ji bo tudi pred kamerami šlo odlično.

Mi seveda nismo čisto prepričani v njene besede, zato sočustvujemo z Manko in še zbiramo denar za nove silikon.

Se vidimo danes ob 20. uri.

Napisal: Iztok Gartner

 

 

 

Komentarji