Mi mamo se fajn

423

Ne zgodi se velikokrat, da se na kupu nabere skoraj cela ekipa naše televizije. Danes je bil tak dan. Najprej na delovnem sestanku, nato na prijateljskem klepetu. Z novimi idejami za jesensko programsko shemo, seveda. 

Domen, Pečo, Ljubica, Klavdija in Iztok so naši krasni voditelji, ki jih vsak teden znova gledate v različnih oddajah. Vsak na svoj način vas zabavajo, sproščajo in vam povedo kaj zanimivega in svežega s področja narodnozabavne glasbe. Skratka, poskrbijo, da vam ni dolgčas, če povemo na kratko.

Kot smo že dejali, je bil namen današnjega druženja priprava jesenske programske sheme na naši televiziji, ki prinaša nekaj novosti, katere naj za zdaj ostanejo še presenečenje. Sta nam pa Ljubica in Klavdija zaupali, da za gledalce pripravljamo prenovljen jutranji program, saj jih želimo zbujati z nasmeškom in poskrbeti, da se jim bo vsak dan začel z dobro voljo.

Najbolj skrivnosten je bil kot vedno naš Pečo, ki je ravnokar zaključil z dopoldanskim programom. Je pa povedal, da se bo septembra res potrudil, da bodo gledalci dobili dober, zanimiv in pester jutranji program. Ker vemo, da je Pečo mož beseda, ne dvomimo v njegove napovedi.

Ekipa Golice je torej več kot odlično zagotovilo, da boste z nami tudi jeseni.

Pa srečno, dragi naši gledalci.

Komentarji