Mala Tinkara vas vabi na koncert

1171

Mala junakinja, ki se je rodila s hudo poškodbo lobanje in obraza, kar pomeni, da jo čaka vrsta zahtevnih operacij v tujini, je že v prvih mesecih svojega življenja dokazala, da je prava borka, za kar gre seveda čestitati tudi očetu Robiju in mami Andreji, ki bi zanjo dala vse.

Najprej se moramo zahvaliti vsem našim bralcem, ki so delili naš prvi zapis in se odzvali prošnji za donacijo v dobrodelni sklad Ivana Krambergerja. Robi, sicer član Okroglih muzikantov, in njegova partnerka Andreja, sta seveda hvaležna za vsak evro, ki ga bosta v naslednjih mesecih krvavo potrebovala. Malo Tinkaro namreč kmalu čakajo številne zahtevne in dolgotrajne operacije v tujini, kjer morata biti seveda prisotna tudi starša. Situacija, ki je ne zavidamo nikomur. Smo pa prepričani, da jo bosta Robi in Andreja zmogla, saj sta močna, odločna in ljubeča starša, zagon pa jima daje tudi Tinkara, ki hoče živeti in se bori za vsak nov dan svojega življenja.

Robi in Andreja bosta za malo Tinkaro naredila vse, kar je v njuni moči.

Naj vas še enkrat povabimo v laško dvorano Tri lilije, kjer se bo zgodil dobrodelni koncert za Tinkaro, na katerem bodo nastopili mnogi glasbeni prijatelji Okroglih muzikantov. Več kot vas bo prišlo, več denarja boste zbrali za malo junakinjo. Še vedno pa lahko na številko 1919 donirate tudi nekaj evrov preko svojega mobilnega telefona. Če boste vpisali ključno besedo KRAMBERGER, boste donirali 1 evro, če boste vpisali KRAMBERGER5, pa seveda 5 evrov.

Hvala vsem.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji