LJUBEZENSKO RAZOČARANJE JI JE BILO ZA NAVDIH

2435

Katja Mihelčič ali umetniško Katja M je dejavna na mnogih področjih. Trenutno najbolj aktualen projekt je nova skladba in seveda hkrati tudi videospot. Gre za pesem v dance ritmih, navdih zanjo pa je Katja dobila po ljubezenskem razočaranju. 

V njej je vrelo veliko različnih občutkov, ki bi jih je nato izrazila in izlila skozi pisanje. Ustvarjanje ji je pomagalo, da je šla lažje skozi to težko obdobje. Videospot je posnet v ljubljanskem Nebotičniku, snemal in režiral pa ga je Marko Duplišek.

Pesem in videospot je premierno predstavila na dogodku v znanem ljubljanskem baru. Zbralo se je kar nekaj njenih prijateljev in oboževalcev, podporo pa ji je prišla izrazit tudi naša ekipa.

Njena velika strast je torej ustvarjanje. Pravi, da se ne omejuje s tem kaj in kako bo ustvarjala oz. komu bodo izdelki namenjeni. Najbolj se sprosti, ko se ne omejuje z ničemer in ko začuti svojo strast, ki jo vodi po novih življenjskih poteh. S tem širi svoja obzorja in tako je prišla tudi do tega, da je izdala svojo otroško slikanico in tudi CD, ki nosita naslov Potovanje v čarovni svet.

S tema dvema izdelkoma je hotela otrokom približati svet svetlobnih bitij, kot so angeli, samorogi in vile. Sama se že od otroštva čuti povezana z angeli in ve, da jo je prisotnost teh bitij vedno pomirila in ji dala občutek varnosti. Zato je preko vizualizacijskih zgodb, vizualizacijskih iger in pesmi, ki se nahajajo v slikanici in na CD-ju, hotela otrokom pričarati takšno čarobno vzdušje, kot ga je čutila sama v otroških letih. Za vse izdelke je poskrbela sama; tako za pisano besedo, kot za glasbo in slike.

Pripravlja pa tudi brezplačen dogodek, ki bo 8.4.2017 ob 16h v ateljeju osebnega in duhovnega napredka Čarobna energija. Na tem dogodku bosta izdelka predstavljena, odvila pa se bo tudi otroška animacija.

Njen tretji projekt pa je na novo ustvarjen portal brezmejnega in celovitega življenja z imenom Čarovnija življenja, kjer je združila vse področja svojega delovanja, z njim pa želi navdihniti ljudi, da tudi sami začutijo njihovo brezmejnost in celovitost.

Katja je mlado dekle, a kljub mladosti razmišlja zelo široko in natančno ve kaj ji v življenju predstavlja resnično vrednost.

Na njeni poti ji želimo še veliko uspeha in korakov iz cone udobja.

 

Barbara Pirh

 

Komentarji