Koncert za malo Tinkaro uspel!

699

Na Golici smo presrečni, da so se ljudje tako množično odzvali vabilu na dobrodelni koncert za malo junakinjo Tinkaro Polanc, hčerkico Okroglega muzikanta Robija, ki zaradi svoje hude bolezni potrebuje številne operacije in pomoč.

Laška dvorana Tri lilije je prejšnji teden pokala po šivih in spodbujala vse nastopajoče, ki so se odzvali prošnji Robija Polanca, da stopijo na oder in pomagajo pri zbiranju denarja za njegovo hčerkico Tinkaro, ki se bori s hudimi zdravstvenimi težavami.

Očka Robi in mamica Andreja sta bila seveda vidno ganjena, saj nista pričakovala takšnega odziva, nič drugače pa ni z ekipo Golice, ki je res vesela, da znajo ljudje v teh težkih časih še vedno stopiti skupaj, ko je treba pomagati. In mala Tinkara resnično potrebuje pomoč, saj se je rodila s hudo deformacijo lobanje in z zraščenimi prstki na rokah ter nogah, kar pomeni, da bo morala v tujino na številne zahtevne operacije. Starša sta seveda odločena, da ji bosta pomagala po najboljših močeh, da bo skozi življenje stopala kar se da normalno.

Robi je nekaj dni nazaj organiziral tudi dobrodelni tek za svojo malo princesko, kjer so udeleženci ravno tako prijazno zbrali nekaj nujno potrebnega denarja za operacije, skratka, mala Tinakra se je usedla v srca ljudi, ki ji z veseljem pomagajo.

Napisal: Iztok Gartner

Foto: Boris Vrabec, Barbara Borlak Toplišek

 

Komentarji