KLARA IN BORIS BOSTA PLESALA KOT ŠE NIKOLI

456

Klara Lorger, odlična pevka ansambla Vihar in Boris Kopitar, suveren voditelj ter pevec bosta letos nastopila v šovu ZVEZDE PLEŠEJO. Občutek za ritem, estetiko, dovršenost in natančnost zagotovo imata saj ju glasba spremlja že vso njuno  življenje, zatorej o njunem uspehu v tovrstnem šovu sploh ne dvomimo.

Dolgo se je sicer  ugibalo, kdo bodo tisti, ki bodo urili svoje pete na parketu, no zdaj pa so imena letošnjih znanih obrazov spektakularnega šova Zvezde plešejo končno znana. In glede na estradnike se nam obeta napeta sezona!

V šovu bodo tako poleg Klare in Borisa plesali še;  Zmagovalec letošnje Kmetije, postavni Franko Bajc, za plesni globus se bo borila tudi energična pevka Tanja Žagar, ki je leta 2007 že zmagala v takratni različici šova Zvezde plešejo na TV Slovenija. Ob nedeljah bo plesala tudi igralka Tina Gorenjak, ki je znana kot strastna plesalka in bo verjetno zelo močna konkurenca med ženskimi tekmovalkami. Zaplesal bo tudi član skupine Game Over, priljubljeni Denis Vučak, ki je že dokazal, da obvlada plesne korake, zato mu bodo plesni treningi mala malica. Plesala bo tudi članica nekoč priljubljene skupine Bepop, Tinkara Fortuna, ki se izziva že zelo veseli. Za plesni globus se bosta pomerila tudi Špela Grošelj in njen partner Gregor P. Kirsch, ki se bosta tokrat borila vsak zase. Plesala bosta tudi manekenka, ki je premagala raka, Jana Koteska ter radijec, glasbenik in ustvarjalec serije Alfa Mikić, Igor Mikić. Plesne čevljepa  bo pogumno obul tudi gluhi košarkar Miha Zupan, ki bo gotovo svojevrstna zgodba. 

Mi bomo vsekako kot najbolj sovenska narodnozabavna televizija navijali  za naša simpatična rojaka; energično Klaro ter šarmantnega in odločnega Borisa Kopitarja.  Kaj pravite? Jima bo uspelo pomesti s konkurenco?  Z dobrim slogom in kančkom naše pomoči zagotovo 😉

Sicer pa si lahko več o Klari in Borisu   preberete v kratkem intervjuju;

Kaj ti pomeni sodelovanje v največjem plesnem televizijskem šovu Zvezde plešejo?

KLARA; Počutim se, kot, da sanjam. Zelo sem počaščena, da sem lahko del tega šova.

Klara Lorger

Kako pomemben del tvojega življenja je ples?

KLARA; Na žalost nikoli nisem imela priložnosti, da bi bil ples del mojega življenja. Sem pa zelo vesela, da bo postal zdaj.

Kje najraje plešeš? Zakaj prav tam?

KLARA; Na veselici, ker je po navadi tam glasba, ki jo imam rada in vedno se najdejo dobri plesalci.

Kakšni so tvoji spomini na srednješolske plese?

KLARA; Uff … Nedefinirano miganje (smeh).

Je spomin na maturantski ples zate nekaj lepega, ali travma?

KLARA; Na maturanski ples imam lepe spomine. Imela sem plesalca, ki je znal plesati, tako, da sem zelo uživala.

Kateri je zate najbolj strasten ples?

BORIS; Zame rumba… pa tudi argentinski tango ni od muh.

Najboljša filmska plesna scena je … 

BORIS; Tako kot večina, sem tudi jaz navdušen nad sceno iz filma Umazani ples, zelo všeč pa mi je tudi masovna scena plesanja po avtih na avtocesti iz filma Dežela la la, čeprav vem, da je filmsko zmontirana. Je pa zelo gledljiva za povprečnega gledalca.

Boris Kopitar

Kdo je tvoj sanjski plesni partner?

BORIS; Moja sanjska plesna partnerica bo plesalka, s katero bom spoznaval skrivnosti garanja na treningih in pot do uspeha v šovu Zvezde plešejo 2019.

Kako si se pripravljal na začetek? Si si ogledal tuje oddaje?

BORIS; Kot mnogo gledalcev sem si tudi sam ogledal večino oddaj prvih dveh sezon šova Zvezde plešejo in užival v plesu prav vseh sodelujočih. Zdaj gre pa zares …

Česa se najbolj bojiš? (da padeš, se zlomi petka …)

BORIS; Pravijo, da se na ovinku, ki se ga najbolj bojiš, najbolj gotovo lahko tudi zaletiš, zato o tem ne razmišljam.

Kaj te je v življenju do zdaj najbolj zaznamovalo oz. imaš kakšno takšno izkušnjo?

BORIS; Lahko rečem, da je življenje z menoj kar prijazno, večkrat pa se s ponosom spomnim začetka ustvarjanja lastne družine in življenja v njej kamor sodijo tudi rojstva otrok in vnukov.

Največja lumparija, ki si jo naredil v življenju:

BORIS; Kakšnih hudih lumparij pa nisem počel, saj vem, da nikoli ne smeš naredi drugemu tistega, česar ne želiš, da bi tebi kdo storil. Lumparije se večkrat rade maščujejo …

Komentarji