Je pravi Korado?

2317

Korado Buzeti, dolgoletna ikona dueta Korado in Brendi, se zadnje čase srečuje z oboževalkami, ki dvomijo v njegovo originalnost! Torej, je to res Korado, ki ga poznamo?

Kot pravi Primorec je dolga leta šarmiral na odru s svojim prikupnim trebuščkom, črnimi lasmi in zapeljivo črno brado. Z leti se seveda vsak človek spreminja in tako je tudi Korado deležen nekaj šarmantne srebrnine. Za boljši vid si je dodal očala in opravil nekaj telovadbe za bolj športno postavo. Tukaj pa se začnejo težave…

Mnoge dame ne morejo verjeti, da je izgubil skoraj 50 kg in se lahko ponaša ‘le še’ s 120 kg, ob tem pa še nekaj sivine v lase in brado ter dvojni pogled. Na trenutke mora menda svojo izvirno identiteto dokazovati celo z osebno izkaznico. Nam je pa zaupal, da se mnogo bolje počuti, saj s Francetom (Peternelom) zadnje čase vedno več nastopata in mora zato skrbeti za dobro kondicijo.

Pred izidom je CD plošča njunih avtorskih skladb, v načrtu pa še nekaj videospotov. Praznino, ki je nastala, bosta torej v prihodnje, z repertoarjem Korado in Brendi ter z razširjenim repertoarjem, zapolnjevala France in ‘originalni’ Korado!

Komentarji