IZJEMNA SNEŽNA VESELICA NA SMUČIŠČU KANIN USPELA!

1696

Sončni Kanin, Občina Bovec, Turizem Dolina Soče ter Golica tv so v soboto 20.1 organizirali odličen zimski dogodek pod Prestreljenikom.

Ker pogumne spremlja sreča, je bilo smučišče in prizorišče obsijano z visokogorskim soncem.

V Sončnem Kaninu so minulo soboto zelo potrudili in ob Bum baru pripravili pravo koncertno sceno. Na priročnem odru je najprej zaigral domači narodnozabavni ansambel Kolovrat Kamno in poskrbel za odličen uvod v Snežno veselico,

Medtem ko so kamermani Golice TV pridno snemali dogajanje na smučišču, so domače viže na prizorišče ob Bum baru privabile številne veselja željne obiskovalce.

Dogajanje je dodatno popestrila še naša LJUBICA, ki je za posamezne veščine in pravilne odgovore na nekatera s smučiščem Kanin povezana vprašanja podarila tudi nagrade. Seveda pa je stopila tudi na oder in zapela z svojo skupino Zaka pa ne.

Nekateri so se tudi zavrteli in na snežnem plesišču, kjer so občutki še posebej zanimivi, uživali v sončku, pogledu na Triglav na eni in na Jadransko morje na drugi strani. Po jutranji »nebeški smuki«, kot se je sam izrazil, po odlično pripravljenih progah, se je Snežni veselici pridružil tudi župan Občine Bovec Valter Mlekuž. Seveda mu ni bilo treba dolgo čakati na prvo povabilo na ples, ki ga je seveda z veseljem tudi sprejel.

Zagotovo lahko zatrdimo, da je dogodek do popolnosti uspel in da se bomo na KANIN ŠE VRNILI. Ali zaradi nebeške smuke ali zaradi nebeške lepote ali zgolj zaradi obilice aktivnosti, ki jih smučišče in okolica ponuja.
Za zaključek pa naj citiramo še besede župana G. MLEKUŽA;

“Ljubljanski župan Jankovič pravi, da je Ljubljana najlepše mesto na svetu, vendar ga moram popraviti; Najlepše mesto je seveda Bovec, najlepše smučišče pa Kanin.”

S trditvijo župana g. Mlekuža se po videnem zagotovo strinjamo.

Vabljeni torej na KANIN in v občino BOVEC; Doživeli boste lepote naše male Slovenije.

V prihodnjih dneh vas bomo pocrkljali še z kratkim prispevkom.
Spremljajte nas in vse boste izvedeli.

Komentarji