Helena Blagne se vrača na sceno!

530

Tako je, Helena Blagne, prva dama slovenske zabavne glasbe, se na sceno vrača z novim videospotom za čudovito skladbo “Ti boš vedno prvi”.

“Huh, najprej en globok vdih. Ob pesmi, besedilu in zgodbi v videospotu, se mi vsakič znova zarosijo oči in na dan privrejo tista najmočnejša, prvinska materinska čustva. To sem jaz. To je trenutek in pesem, ki sem jo čakala za povratek na glasbeno pot. In to je tista pesem, za katero upam in verjamem, da vam ostane v ušesih, predvsem pa srcih, še dolgo in veliko let. Meni zagotovo bo. Srečna in ponosna sem, da jo danes lahko delim z vami,” je navdušeno in ganjeno povedala Helena, ki je za svojo vrnitev potrebovala natanko takšno pesem.

Če prav pomislimo, to niti ni vrnitev, saj Helena ni nikoli zares odšla. Le pavzice dela in tu in tam, kar je prav, da se je ljudje ne naveličajo. Nova pesem, ki sta jo ustvarila Raay in Drago Miselej-Mef, spot pa so posneli na opojni lokaciji Volčjega potoka, je res dobra. Je morda ena njenih najboljših in najkvalitetnejših skladb vseh časov. In pesem, ki se enostavno mora prijeti med poslušalci.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji