Hec v naravi

830

Naš Iztok in legendarni Fredi Miler sta združila moči v novem videospotu za navihano pesem Hec v naravi, kjer kar mrgoli različnih lepotičk.

Videospot so snemali ob mrzlem Šmartinskem jezeru pri Celju, kar pomeni, da sta morala Iztok in Fredi vsak dekleta greti na poseben način.

“Nobene panike, saj svojo ženo grejem že trideset let,” je povedal Fredi, ki je moral Iztoka naučiti še lepega obnašanja do vročih plesnih animatork Nastje Gregurič in Megi Knuplež, ki sta bila na koncu zelo zadovoljni, saj se že celo življenje radi hecata v naravi.

V videospotu, ki je premiero doživel na naši televiziji v oddaji Veseli ponedeljek, nastopata še Nika Stopar in Marjetka Voglar, ki ju poznate iz številnih narodnozabavnih videospotov, posebno vlogico pa ima tudi Katarina Kumer, ki je znana po nastopih v raznih mjuziklih.

Če boste napeli oči, boste lahko ujeli tudi Fredijevega sina Sandija in Iztokovega brata Uroša, za režijo in kamero pa je poskrbel obetavni Samo Mervar.

Iztok in Fredi sta prepričana, da se najboljše stvari zgodijo v naravi, zato fante in punce pozivata, da za nekaj časa pustijo internetno osvajanje in si raje privoščijo izlet v naravo, kjer jih gotovo časa kakšna poredna izkušnja.

In tukaj je videospot, samo za vas, dragi naši bralci. Prepričani smo, da se boste nasmejali. Še posebej na koncu, kjer vas čaka šokantno presenečenje.

 

Komentarji