Folx Stadl bo v soboto še posebej atraktiven!

626

Zelo seksi, privlačna, očarljiva in zabavna Lara Bianca Fuchs vas v družbi s simpatičnim in navihanim Hansijem to soboto ob 20. uri vabi na novo epizodo naše oddaje Folx Stadl, kjer smo združili glasbenike iz cele Evrope in vam ponudili nepozabno zabavo za vso družino.

Prav ste prebrali, priljubljeni Folx Stadl se z novo epizodo na Golico vrača v soboto ob 20. uri, kjer bosta Bianca in Hansi na odru gostila Igorja in Zlate zvoke, Da Zillerataler und die geigerin, Pagger baum, Die partyadeligen, Markusa Grilla, Elisabeth Moser-Hold in mnoge druge zveznike domače ter tuje narodnozabavne scene.

Folx Stadl je nova paradna oddaja naše televizije in enkratna nadgradnja oddaje Ena po domače, ki smo jo pač razširili še izven naših meja in združili domače ter tuje nastopajoče. Zelo veseli smo, da ste našo drzno idejo sprejeli s takšnim odobravanjem in da ste v naši družbi vsako soboto ob 20. uri.

Ali kot nam je zaupala lepa Bianca: “Zelo vesela sem, da me imajo ljudje radi tudi v Sloveniji, na katero me vežejo lepi spomini.”

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji