Fantje z vseh vetrov predstavljajo nov video!

647

Legendarni Fantje z vseh vetrov predstavljajo nov video spot. Posneli so ga za naslovno skladbo z aktualne plošče Skupaj zapuščajva mladost, ki so jo izdali pri založbi Zlati Zvoki.

Ansambel Fantje z vseh vetrov je bil trio z diatonično harmoniko in večglasnim fantovskim sestavom. Nastal je leta 1979 iz glasbenikov, ki so (vsaj večina) že nastopali v različnih glasbenih skupinah in imeli veliko izkušenj. V preteklih desetletjih so ustvarili so kakih sto izvirnih skladb. Med uspešnice uvrščamo viže: Sosed, dober dan, Te domače viže,Tam smo doma, Vzemi si čas, Vrni se domov, Ne pozabi domovine in druge melodije, ki so jih obogatila bogata besedila.

Po skoraj dvajsetih letih je ugledal luč novi album z dvanajstimi skladbami izdan pri založbi Zlati zvoki. Vse nove skladbe so delo članov ansambla in so napisane v stilu, ki so ga Fantje gojili ves čas svojega aktivnega delovanja, torej klasična polka in klasičen valček.

Včeraj so predstavili svoj nov video spot, ki je nastal v sodelovanju z ekipo Golice. Posneli so za naslovni valček aktualne plošče Skupaj zapuščajva mladost. Na ogled je na spodnji povezavi, album pa vam je na voljo v CD marketu, na brezplačni telefonski številki 080 16 00.

Komentarji