Ena po domače

6314

Na televiziji Golica ni časa za spomladansko utrujenost, čas namenjamo zgolj ustvarjalnosti in novim zanimivim projektom. Zimsko spanje smo torej preskočili, saj že 4. marca prihaja na najbolj veselo slovensko televizijo nova oddaja, ki bo razveselila tako starejšo kot mlajšo populacijo, predvsem pa vse tiste, ki si želijo zabave in poučnih vsebin hkrati.

Delovni proces je bil zadnje mesece precej intenziven, saj se je pred kratkim zaključil tudi odlično sprejet projekt Glasbeni skavt, zbirajo pa se že prijave za drugo sezono. Za oddih torej ni veliko časa, a strnjene glave, polne idej in izkušenj, so dale rezultat, ki ga boste videli prav kmalu.

O sami kvaliteti oddaje govori že dejstvo, da bo del voditeljskega para Boris Kopitar, legendarni voditelj narodno-zabavnih oddaj s 30-letno kilometrino, ki mu v slovenskem prostoru ni para. Nad projektom je navdušen in že komaj čaka, da tudi vi ugledate novost na televiziji Golica. Ponudi lahko ogromno izkušenj, ki jih ima in spominov, ki jih mogoče do zdaj ni delil še z nikomer. V dosedanji karieri je počel že marsikaj in zagotovo ga ljudje že malo pogrešajo, saj ga nekaj let nismo mogli gledati preko televizijskih ekranov. Verjetno ni pričakoval, da ga bo kmalu čakalo povabilo, ki ga preprosto ne bo mogel zavrniti. Njegov prestop iz nacionalne televizije si na Golici štejemo v veliko čast.

Ne bo pa oddaja izhajala samo iz spominov, zato smo k sodelovanju povabili tudi zgovorno Štajerko Mino Pal, ki kot pravi, »ne špara jezika«. Temperamentna, ambiciozna in željna novih izkušenj se prav tako kot njen so-voditelj, veseli razburljivih dogodivščin.

Voditeljski par torej pooseblja dolgoletne izkušnje in mladostniško energijo hkrati in tako zadovolji najširši možen krog občinstva. Pri ustvarjanju oddaje jima med drugim z nasveti in predlogi pomaga tudi Jože Potrebuješ, ki je ustvaril nemalo uspešnih televizijskih oddaj.

Oddaja bo na sporedu vsako soboto ob 20.00 in bo paradna oddaja televizije Golica. Združevali bomo različne glasbene zvrsti, kar je v zadnjih letih na srečo kar pogosto, a vedno se da narediti še kaj novega, bolj izvirnega. Oddajo bodo soustvarjali tudi gledalci in gledalke, ki bodo lahko prišli na snemanje in poskrbeli za še dodatno odlično vzdušje. Prijave se vedno zbirajo na elektronskem naslovu gledalci@golica.si ali Kristine na telefonski številki 040/502-110. Slovenska glasba je res širok pojem, ki je vreden vse naše in vaše pozornosti pozornosti.

Prva oddaja bo namenjena spoznavanju voditeljskega para, nastopili pa bodo tudi zanimivi glasbeni gostje. Naj izpostavimo enega, ki vas bo zagotovo prevzel. Gre za Japonca, ki komaj nekaj let živi v Sloveniji, obožuje slovensko glasbo, še posebej pa Borisa Kopitarja in njegovo zimzeleno uspešnico Žametne vrtnice. Ne samo, da jo rad posluša, rad jo tudi zapoje. Tudi voditeljica Mina ima svojo največjo oboževalko, svojo hčerko, ki bo tudi presenetila z zanimivim nastopom. Pridejo tudi Gamsi, ki smo jih tako kot Borisa prav tako že malo pogrešali, čeprav sploh ob uspehih naših čudovitih športnikov in športnic pogosto slišimo »Hej, hej, kdor ne skače ta ni Slovenc…«. Pravi zalet pa bomo vzeli tudi s skupino Nalet, poleteli s skupino Atomik Harmonik, ozračje pa bo ogrela Saška Lendero. 

Ni pa to vse, saj bo za tisti pristen dolenjski humor, ki ga že dolga leta sprejema tudi širna Slovenija, poskrbela hudomušna in pikra Mama Manka.

Življenjske izkušnje, ki jih rada deli z drugimi, prekašajo tako Borisove kot Minine. Ko pa smo ravno pri dolenjskih “rožicah”, povejmo, da pridejo tudi Mladi Dolenjci.

Naslednje oddaje bodo tematsko obarvane. Ena izmed marčevskih bo posvečena tudi Melaniji Trump in njenemu rojstnemu kraju, Sevnici. Kdo ve, mogoče pride na obisk tudi ona sama.

Oddaja bo zagotovo nekaj posebnega, še ne videnega, zato si kar rezervirajte sobotne večere za tisto kar je vredno vašega časa, oddajo »Ena po domače z Borisom Kopitarjem in Mino Pal«. Okužila vas bo tako zelo, da jo boste želeli gledati spet in spet.

Na televiziji Golica se torej ves čas ustvarja in ves čas vam ponudimo kaj novega, da kar se da zabavno in koristno izkoristite svoj prosti čas.

Se vidimo torej v soboto 4. marca ob 20.00!!!

 

Barbara Pirh

 

 

 

Komentarji