Dvoboj seksi nogic

738

Ker je poletje, smo se odločili, da vam serviramo nekaj lepih in seksi nogic znanih pevk slovenske narodnozabavne glasbe. In vas hkrati pozivamo, da izberete tisto pevko, ki ima po vaše najlepše in najbolj privlačne noge.

Začeli bomo z Anito Kadenšek, pevko Veselih svatov, ki je bila nekaj časa na porodniški in je zdaj spet v polni formi, kar vedo povedati njeni oboževalci, ki so zelo navdušeni, ko jim postavna svetlolaska pokaže nekaj gole kože.

Naslednja je na vrsti Saška Smodej, pevka skupine Skater, ki je več kot uspešno nadomestila Katjo in ponosno ter samozavestno stopa po slovenski glasbeni sceni. Moški radi povedo, da obožujejo njene dolge noge, ki se iz prve vrste vidijo najbolje.

Tretji predlog sestavljajo kar trije pari nog. Mladih nog, da se razumemo. Nog sester Kadilnik, ki kot veste sestavljajo trio Me tri do polnoči. Fantje radi poslušajo njihove polke, še raje pa vidijo njihove nogice. Le kdo bi jim zameril.

Dvoboj za najlepše noge ni dvoboj, če v njem ne sodeluje Ljubica Špurej Jazbinšek, pevka skupine Zaka pa ne. Njene noge so še vedno mladostne, seksi in zapeljive, zato smo skorajda prepričani, da najbolj zagreti oboževalci na koncerte prihajajo samo zaradi nog in da pesmi sploh ne poznajo.

Nikar ne pozabimo na seksi Evo Koplan, pevko Tria Utrip, ki svoje oboževalce navdušuje tudi s kratkimi krilci. Na Golici pravimo, da je tako več kot prav.

Naslednja dva para lepih nogic pripadata sestrama Tini in Jani Neuvirt, članicama skupine Veseli muzikantki, ki začenjata svojo obetavno glasbeno pot.

Kaj pa noge Tatjane Pečko, pevke pri skupini Pika si? Če vprašate nas, so zelo lepe in seksi ter več kot vredne našega tekmovanja.

Zelo lepe nožice ima tudi Marina Klinc Oset, pevka Ansambla Mira Klinca. Tako zelo, da smo Modrijanu Franju kar malo nevoščljivi.

Seveda je nismo pozabili. Vedno seksi Nataša Madjar in njene krasne noge.

Pa da vidimo, katera bo zmagala, se pravi, katera ima po vaše najlepše noge.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji