Dejan Krajnc je letošnje leto začel na polno!

1441

Izredno pozitiven, nasmejan, prijazen in poskočen je Dejan Krajnc, ki ga tudi po zaslugi pričeske, poznamo iz ansambla Poskočni muzikanti. Vsestranski glasbenik z dušo in srcem, ki že od otroštva, tudi zaradi očeta Draga Krajnca (ansambel Vigred), z veseljem igra, poje in nastopa, letos pa se namerava vpisati na magisterij na Akademiji za glasbo v Ljubljani.

Dejan spada med tiste, za katere bi z gotovostjo lahko trdili, da so ‘krivi’ za vse večjo popularnost narodnozabavne glasbe med mladimi pri nas. S svojo pojavo in hkrati odličnim znanjem približa skladbe tudi tistim, ki jih sicer moti okornost in zastarelost.

Pred kratkim mu je Avtohiša Avtomobili P.R. iz Maribora ponudila sponzorsko vozilo in tega je bil še kako vesel. Nato pa sta s sosedom in zelo dobrim prijateljem Rokom Deželakom posnela nekaj fotografij. So točno to, o čeme smo prej govorili – zanimive, trendi, predvsem pa jih sicer ne bi nikoli povezali s pevcem narodnozabavne glasbe. Opravila sta odlično in ne čudi, da je Rok Deželak kot fotograf zaseden mesece vnaprej.

Dejana zdaj čaka plesna pomlad, saj bo eden izmed tekmovalcev šova Zvezde plešejo, zaradi česar ga čaka kar precej dodatnih obveznosti. Če k temu prištejemo, da vsako jutro med tednom vstaja ob 4h in odvodi jutranji program na radiu Celje, vikende pa preživi na odrih, lahko rečemo, da je resnično izjemno priden in talentiran fant!

Komentarji