ČUKI PO NOVEM TUDI PREVOZNO SREDSTVO?

3732

Čuki so skupina, za katero bi lahko rekli, da jo poznajo tako mladi kot nekoliko starejši. Brez pomisleka bi lahko trdili, da povezujejo več generacij v eno homogeno skupino, ki se zabava na njihovih nastopih. Njihov obstoj se je začel v letu 1989, a zdi se nam, da se niso od takrat prav nič postarali.

Vedno iskrivi in polni novih idej, njihove največje uspešnice pa so postale že zimzelene. Leta 200o so se odločili, da izdajo kaseto z narodnozabavno vsebino z naslovom Narodni Čuki. Prav tako so istega leta posneli “Ferrari polko”, pri kateri je sodeloval športni komentator Miran Ališič. Zagotovo se spomnite, kako smo jo navijali na ves glas in divje plesali na njo tudi v časih, ko so bile bolj kot veselice popularne diskoteke.

Neverjetno, kako lahko glasba povezuje in pomiri ali navda z energijo, ko je to najbolj potrebno. Čuki so vajeni, da ljudje pridejo do njih, jim povedo kakšno anekdoto in jih vzamejo za svoje. Gospa na videoposnetku bo očitno večno hvaležna Čukom za njihove domiselne melodije. Preverite kaj je zaupala Jožetu Potrebuješu, vodji skupine Čuki.

Kliknite na povezavo in video posnetek poglejte na Facebook strani skupine Čuki.

Čuki in Ferrari polka kot "prevozno sredstvo"…poslušajte tole babico iz Prekmurja

Objavil/a Čuki dne 5. januar 2017

Komentarji