ČUKI ODHAJAJO Z “RUZAKOM” NA ŽIVLJENJSKO POPOTOVANJE

6457

Čuki imajo novo pesem, ki že “diši” po poletnem hitu. Ruzak je dinamična pesem s pozitivnim sporočilom in nalezljivo melodijo, ob kateri se bo žuralo to poletje.  Pesem govori o tem, kako vsak od nas v življenju nosi svoj nahrbtnik in kako je pomembno, kaj nosimo v njem. Zanimivost nove uspešnice je tudi “rap”, ki v Čukovih pesmih ni ravno pogost, naredi pa pesem še bolj mladostno.

 

Še bolj mladostne pa Čuke naredi  tudi nov basist, ki se je uradno Jožetu, Jerneju in Matjažu pridružil 5. maja.

Zaenkrat so nam fantje zaupali le to, da je Miha Novak odličen glasbenik, da prihaja iz Koroško-Štajerskega konca, natančneje iz Vuhreda in je z 21-imi leti  daleč najmlajši Čuk.

Kaj več o njem pa bodo povedali in nam ga predstavili na predstavitvi novega videospota Ruzak, ki ga fantje te dni snemajo v Bohinju. Predstavitev bo predvidoma v torek 23. maja v restavraciji Angel, v nakupovalnem centru Mercator Šiška. Iz zanesljivih virov pa smo izvedeli tudi to, da bo v videospotu nastopala tudi Jernejeva soplesalka Jagoda, ki je z Jernejem plesala v oddaji Zvezde plešejo.

Čuke smo v nedeljo videli tudi v zabavni oddaji Avto karaoke, Jožeta pa to sredo v Cankarjevem domu čaka prav posebna preizkušnja, znani Slovenci z Ladom Bizovičarjem na čelu si ga bodo privoščili Na žaru. Bogi Joža!

Pri Čukih se torej “dogaja na polno”.

Vse bolj mladostni, vse bolj “nori” in privlačni, tako za najmlajše kot tiste nekoliko starejše.

 

Barbara Pirh

Komentarji