Čudežna deklica Katja Kaučič je zrasla v pravo lepotico

708

Katja Kaučič se je s talentom za igranje harmonike že rodila. Prepričani smo, da jo je znala igrati že v maminem trebuščku. Že v najstniških letih je izdala tri plošče in prirejala samostojne koncerte, kasneje pa je postala del ansambla Navihani muzikanti. 

Lepa, seksi in čudovita svetlolaska Katja Kaučič je danes stara 23 let in živi v Nemčiji, kjer je imela svoj ansambel, s katerim je več kot uspešno nastopala tudi v Švici. Harmoniko je začela igrati že kot petletna deklica, njen prvi učitelj pa je bil legendarni Tine Lesjak. Kasneje se je izpopolnjevala še pri Siniši Čehu, o katerem smo pisali malo nazaj, bila pa je tako zelo zagnana, da je vadila tudi po osem ur dnevno. Nič čudnega, da je kmalu postala odlična harmonikarka, kar so zaznali tudi Navihani muzikanti.

Lepa Katja harmoniko včasih vadi toliko časa, da zraven nje kar zaspi.

Katja se časov z Navihanci spominja takole: “Svojo najstniško pot sem nadaljevala pri Ansamblu Navihani muzikanti. Ustvarila sem veliko lastnih melodij, tekste pa je napisala moja mama. Ena izmed mojih avtorskih skladb je tudi Oj ljubezen, ki ima na Youtubeu skoraj  150 tisoč ogledov, kar mi je seveda v velik ponos.”

Če ni Katja Kaučič ena najlepših in najbolj seksi harmonikark daleč na okoli, potem ne vemo katera je.

Kot smo že omenili, nam je Katja pred časom pobegnila v tujino novim izzivom naproti. Ali kot pravi sama: “Trenutno igram v duetu po različnih rojstnih dnevih in prireditvah, poleg tega pa svojo glasbo promoviram po Facebooku in Youtubeu.  Moram pa priznati, da se mi zelo toži po naši lepi deželi Sloveniji.”

Njeni glasbeni posnetki so res nekaj posebnega, kar navsezadnje potrjujejo tudi navdušeni komentarji iz Amerike, Avstrije, Nemčije in Slovenije. Nekaj mesecev nazaj so ji recimo pisali iz nekega norveškega radia, kjer so bili navdušeni nad njenim igranjem in so na svoji spletni strani delili njen posnetek, ki je potem seveda ujel ogromno ogledov.

Katja je dokaz, da se sanje uresničijo in da lahko preprosta slovenska deklina uspe tudi v širnem svetu, če je vztrajna in talentirana. Klobuk dol, res.

Katja ni samo vrhunska harmonikarka, Katja je tudi prava lepotica.

In da ne pozabimo, Katja je tudi zelo srčno dekle, ki rada pomaga pomoči potrebnim. Nekaj dni nazaj je recimo s prijatelji priredila koncert za otroke obolele za rakom in zbrala lepo vsoto denarja, ki ga je potem podarila bolnišnici za zdravila in igrače. Ali kot je čudovito povedala sama: “Denar ni vedno pomemben. Prav takšna dejanja v srcu pustijo poseben pečat.”

Na Golici nimamo kaj dodati. Rečemo lahko le to, da je Katja Kavčič res čudovita mlada ženska. Cel paket, kot radi rečemo.

V dokaz pa prilagamo enega izmed njenih številnih posnetkov, ki nam je vzel dih,

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji