BARBARA NAENKRAT IZZVALA KAR DVA DOLENJCA

1627

Barbara Pirh je v soboto dva nasmejana Dolenjca peljala na vrh Vršiča, a ne z avtom, temveč s Pony-jem. Sprejeli so namreč izziv in bili del nove rubrike na Golica TV, “Upaj si z Barbaro”, ki bo na sporedu že zelo kmalu. 

Dan se je začel že zelo zgodaj, priprave pa so bile dolgotrajne. Barbara je našla Pony-je za vsakega posebej, naredila plan, vse organizirala in na koncu predvsem upala, da sta fanta v dobri formi. Enega izmed Pony-jev je prijazno posodil gledalec David Železnik, ki je olepšal že kar nekaj teh kultnih dvokolesnikov.

Od desne proti levi: Lado Šurla, Simon Lukšič, Barbara Pirh, David Železnik

Glede na to, da Mladi Dolenjci že dolga leta igrajo na različnih glasbenih odrih, jim kondicije res ne bi smelo manjkati.

Lado in Simon sta bila ves čas optimistična, Tomaž pa še toliko bolj, saj jima je tisti dan pobegnil na morje. Obljubila sta, da bo za to še drago plačal, saj sta “trpela” še zanj.

Začetna ravnina je precej zavajajoča, saj vsi tisti strmi ovinki niso mačji kašelj. Kljub vsemu sta se fanta borila, a vam ne razkrijemo, če tudi priborila naziv “IZZIV USPEŠNO OPRAVLJEN”!

To boste že kmalu izvedeli na Golica TV! Tudi to, koga so fantje nominirali za naslednji izziv, ki bo prav tako “brez milosti”.

Se vidimo kmalu v najbolj izzivalni mini oddaji pri nas!

Komentarji