VIKEND POZNAJO SKRIVNOST KAKO OSVOJITI DEKLE

3988
Ansambel Vikend vam predstavlja novo skladbo, ki kar kliče po plesu. Avtor le te je kar njihov član Dejan Bojanec. “Daj povej” govori o zanimivi tematiki, videospot za to skladbo pa je bil pred nekaj minutami predstavljen na njihovi spletni strani. 
Dejan je o skladbi tudi nekaj povedal: “Starši smo do svojih otrok zelo zaščitniški, saj jim želimo le najboljše. Želimo predvsem, da so zdravi in srečni v življenju, še posebno v ljubezni. Zato je vsakemu fantu res težko, da najprej prepriča dekle, da je najboljša izbira, še težje pa je včasih prepričati njenega očeta ali mamo, da je on tisti, ki bo lepo skrbel za njuno hčer.
Skladba Daj povej nosi to tematiko. V videospotu lahko vidimo, kaj vse fantje naredimo za osvojitev deklet, na koncu pa izvemo, kakšni moramo biti ne samo v ljubezni, ampak tudi na drugih področjih življenja, da smo lahko potem resnično srečni.”  Tudi on se je pred kratkim podal v očetovsko vlogo in ob takem razmišljanju bo zagotovo za svoj naraščaj naredil vse, da bo le sreča v hiši.
Poleg Dejana je avtor priredbe tudi Miha Lesjak, v studiu katerega je bila skladba tudi posneta. Videospot bo torej viden javnosti že čez nekaj ur, pod njim pa je podpisana Produkcija Pratnemer. Za snemanje so si izbrali prelepe dolenjske kraje okoli Novega mesta, kaj več pa vam izdamo po premieri.
“Vikendaši” nas nikoli ne razočarajo in tudi tokrat nas niso. V skladbi je njihovo srce in vidite lahko kako je videti, ko ga imate na dlani tudi vi.
Barbara Pirh

Komentarji