ANŽE ZAVRL: PRIDNO PIHA SVEČKE NA TORTI

3827

Ponedeljek je dan za nove začetke, tako kot vsak, a nekateri ga malo težje preživijo zaradi napornega vikenda. Če povrhu vsega praznujete še rojstni dan pa je stvar še toliko bolj zapletena. No, praznovanje pa je lahko tudi umirjeno. Priljubljenega Gada, Anžeta Zavrla, ki je v soboto upihnil še eno svečko na torti, smo povprašali kako zdaj, ko ima družino, izgleda njegovo praznovanje.

Gadi, ki jih je širše občinstvo spoznalo, ko je slišalo njihov Poslovni oglas, so še vedno predani glasbi in vedno znova kujejo ideje za nove podvige. Malo manj pa je mogoče zdaj časa za zabave v prosti režiji, saj so že vsi člani predani tudi svojim mladim družinam.

Anže se spominja, da je bilo v njegovih otroških letih praznovanje večkrat izvedeno spontano, nikoli pa ni manjkalo glasbe in družbe prijateljev. Tudi zdaj, ko je nekoliko starejši, se ni dosti spremenilo. Je pa drugače to, da ima zdaj, kot pravi tudi sam, zlato družino in še več prijateljev.

Vedno nasmejan Anže v vsaki situaciji najde kaj pozitivnega, mi pa mu želimo, da tako tudi ostane, v glasbenem in zasebnem svetu.

 

Barbara Pirh

 

 

 

Komentarji