Ansambel Vihar ima novo pesem!

301

Le kdo ne pozna odličnega Ansambla Vihar, ki je zadnja leta nanizal lepo število izjemnih skladb, ki so jih poslušalci vzeli za svoje. Zdaj so izdali še čisto nov valček z naslovom “Tebi verjela sem”, ki bo gotovo kmalu osvojil njihove številne oboževalce.

Avtor melodije in aranžmaja novega valčka je Brane Klavžar, besedilo pa je prispeval Branko Zupanc. In pozor, Viharovci bodo kmalu izdali tudi svoj prvi album, na katerem bodo nabrali vse svoje velike uspešnice. To seveda pomeni, da si v prihodnjih tednih, ob izidu novega albuma z naslovom “Ko pride čas”, nedvomno obetamo odlično narodnozabavno ploščo.

Ker je prvi album nekaj posebnega v karieri vsakega ansambla, vas Viharovci vljudno vabijo tudi na veliki koncert, ki bo v nedeljo, 19. novembra, ob 17. uri, v športni dvorani v Pamečah pri Slovenj Gradcu.

Na koncertu, ki ga bo povezoval Franci Podbrežnik, bodo seveda predstavili novo ploščo in s pomočjo številnih glasbenih gostov, kot so Ansambel Jureta Zajca, skupina Zaka pa ne, Gadi, Okrogli muzikanti, Sandra Križan, Veseli Dolenjci in Ansambel Braneta Klavžarja, zabavali občinstvo.

Nova pesem, nov album in veliki koncert. Vse to vam pripravlja odličen Ansambel Vihar.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji