Ansambel Stil je za žur

231

Če poznate fante Ansambla Stil, potem veste, da se okoli njih vedno smuka veliko lepih deklet in da njihovi videospoti na spletu dosegajo vrtoglave oglede. Tako je tudi pri skladbi Mi smo za žur, kjer v videospotu nastopa tudi znani zabavljač Rado Mulej. 

Stilovci resda igrajo narodnozabavno glasbo, toda njihove pesmi in koncerti so že zdavnaj presegli domače okvire in se prijeli tudi pri ljudeh izven veselic in harmonikarskih prireditev. Fantje znajo, o tem ni dvoma. Tudi z videospoti, ki so vedno zelo moderni in seksi, seveda. Pop scena znotraj narodnozabavne glasbe, če povemo čisto direktno in preprosto. Na Golici smo več kot navdušeni nad to zelo uspešno kombinacijo.

Stilovci se v novem videospotu zabavajo tudi na jahti.

Kot smo že dejali, tam, kjer so Stilovci, tam so lepa dekleta. Tam, kjer so lepa dekleta, pa je seveda tudi Rado Mulej, ki v novem videospotu z naslovom Mi smo za žur, igra glavno moško vlogo. V prvi polovici zgodbe je štorast očalar, nekakšen Jerry Lewis, če prav pomislimo. Ko zadane na lotu, pa dobi denar, si kupi jahto in postane bogataš, torej Buddy Love, če ostanemo pri primerjavi s filmom Raztreseni profesor. Fantje Ansambla Stil in Rado so se seveda takoj ujeli, v njihovi družbi pa so več kot uživala tudi dekleta.

Zabavljač Rado Mulej je užival v snemanju.

Stilovci so torej iznašli zelo učinkovito formulo za popularnost in priljubljenost pri ljudeh. Narodnozabavno glasbo so obleki v moderne prijeme in še vedno ostali klasičen domač ansambel, kar je super ideja in več kot učinkovita kombinacija za uspeh.

Bravo, fantje, rečemo na Golici.

Seksi dekleta komaj čakajo, da lahko nastopajo v videospotih Ansambla Stil.

Napisal: Iztok Gartner

 

Komentarji