Andrejin Rožmarin

520

Seksi pevka Andreja je v sodelovanju z našo profesionalno ekipo pravkar posnela svoj novi videospot za poletno obarvano pesmico Ko rožmarin zacveti.

Spevna, živahna pesem s čudovitim besedilom, predstavljena s svežino barv, dinamiko gibanja in bleščečo svetlobo vročega poletnega dne, nas vabi, da za nekaj minut odmislimo vsakdanje skrbi in se predamo sanjam. Ali kot pravi Andreja: “Režiser Bogdan Zalokar je v videu zajel čarobni stari del Kopra in slikovite Strunjanske soline, s prizori na razkošni jahti, pa je videu dodal poletno vzdušje modrega Jadrana.”

Postavna Andreja je v snemanju novega videospota nadvse uživala.

Pa poglejmo, kdo vse je poskrbel, da Rožmarin v video obliki izgleda tako dobro. “Za ustvarjanje videa ter pravega vzdušja in scene je zaslužen fotograf Ljubo Pelicon. Pa Marjan Švajger, ki je za snemanje velikodušno posodil svojo jahto. In nepogrešljiva Anita, ki je tudi tokrat skrbela za moj učinkovit estetski videz.”

Brez skrbi, tudi na simpatičnega psa terierja niso pozabili. Prav on je edini, ki poleg Andreje nastopa v videospotu. Zato je povedala: “To je ameriški staffordshire terier Beni, prijatelja Larija. Odlikujejo ga izjemna potrpežljivost, ubogljivost in prijaznost. Kljub mogočni pojavi je prava “carta” od kužka. Da mu snemalni dan ni bil preveč naporen, pa sta poskrbela Božo Medvešek, moj mali sponzor, in prijatelj Bojan.”

Kuža Beni je bil poleg Andreje glavna zvezda videospota.

Besedilo pesmi je napisala Magda Korbar Koren, za glasbo in aranžma je poskrbel Marko Pezdirc, Andreja pa je seveda dodala svoj lep vokal in gledalce Golice popeljala na morje.

In tukaj je njej čudoviti, cvetoči Rožmarin.

Napisal: Iztok Gartner

Komentarji